Inwijden en Opleiden

Welkom Sister of Love and Light

Resoneren de woorden Oude Egypte, Atlantis, Lemurie, Maya´s, Godinnencultuur, Verheven Meesters, spirituele cijfers als 3, 7 of 13 met jou, ervaar je een verlangen om jouw spirituele pad te betreden dan ben je hier op de juiste plek gearriveerd.

Help jezelf eraan te herinneren wie jij was en wie jij nu bent. Integreer je gaves van een eerder leven als Priesteres, Heks en claim je power terug. Jij bent die wilde, wijze en gevoelige vrouw. Het is je super power. Jij bent een Super Woman.

Middels rituelen, meditaties, planten kennis, edelstenen kracht, muzikale uitingen middels (kristallen)klankschalen en koshi’s, extratic dancing, yoga en mudra’s kan jij jezelf als een portaal van Divine Energy jezelf open stellen voor de Bron en diens Universele Onvoorwaardelijke Liefdes Energie.

Het kan zijn dat je eerst nog wat Soul Retrieval, Shadow Work, Innerlijk Kind Werk en Familiesystemen Methodieken oude gedragspatronen en herinneringen een plek moet geven. Dan sta ik voor je klaar. Neem contact met me op als je denkt dat een inwijding onvoldoende is en je ook oud verdriet en trauma een plek wilt geven.

Kom mee en bewandel het Pad van jouw Feminine Divine en ontdek jouw Innerlijke Mystieke Vrouwelijk Weten.

Het Pad zal je leiden langs de Chakrapunten van de Aarde voor Innerlijke Groei.

Herontdek jouw Passie, jouw Licht, jouw Kracht en laat jouw Wijsheid tot bloei komen als de Prachtige Roos die jij bent.

Momenteel hanteren we een wachtlijst. Aanmelden kan je doen door mij persoonlijk een e-mail te sturen.