Over Mij

emma zwart shirt

Ik ben Emma en ben een empaat, heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Ik heb me verdiept in de wereld van de Universele Wetten, Kosmisch Bewustzijn, Christusbewustzijn (niet in de religeuze zin), Womb Healing, Harmonie in Relaties en de Helende Kracht van Familierelaties. Zelfliefde staat voorop. Heel jezelf en ervaar de liefde die in je zit alvorens je dat wat jij zo hard nodig hebt weggeeft aan anderen. Ervaar eerst de heelheid in jezelf, jouw Sacred Union. Daarna pas als stel, gezin, familie en / of werk afhankelijk op welk vlak er genezing, heling en heelheid mag plaatsvinden. 

Zie mij maar als de vrouwelijke Boeddha, jouw persoonlijke Yoda, de wijsgeer, de wijze vrouwe, degene die het ware pad van Licht, Liefde en Harmonie  bewandeld. Alles is één elkaar verbonden volgens de Universele Wetten van het Kosmisch Bewustzijn.
Een lach en een traan gaan samen. Door mijn aardse trauma’s en mijn wonden te erkennen, helen en te vullen met Licht en Liefde deel ik mijn leringen met degene die met mij resoneren. 

Vanuit een staat van Zijn wat je middels meditatie, yoga, mantra’s en mudra’s kan bereiken stel ik mijn dienstbaar op om zo de opgedane wijsheid te delen met degene die deze leringen en methodieken eigen wensen te maken.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. Laten we samen jou holistisch proces, jouw reis aangaan en dat ik je mag begeleiden in jouw transformatieproces.

Ik ben Emma

Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd:

– Holistische Therapie bij ZoMa Opleidingen
– Hatha Yoga Docent bij Fiore Osmose Yoga Opleidingcentrum
– Reiki I, II en III A bij ZoMa Opleidingen
– Reiki III B bij Spiritueel Centrum Den Haag
– Rite of the Womb bij Jacqueline van Mierlo van Tao Touch
– Munay-Ki bij Soul Center Sjamanca
– Aromatherapie bij Tania Magdalene
– Cacaoceremonie Facilitator Training bij Ahisha Dash
– Priesteressen Inwijdingen bij Kirima Spiritual Healing
– MU Facilitator en Lemurische Seed Crystals bij Praktijk Mandy Hoek
– Kracht van Kruidenthee bij het Kruidenhuisje

*Als Alternatief Holistisch Therapeut sta ik ingeschreven bij de beroep-en belangenenorganisatie CAT een collectief voor alternatieve therapeuten. Mijn BO nr.: 66902021-11-25.

emma met sjaal
kijk in de verte

Dagelijks deel ik mijn wijsheid op social media

Dagelijks deel ik mijn wijsheid op mijn website en post ik het op mijn social media kanalen als Instagram en Facebook.

Alle topics die mijn inspireren en fascineren van de Universele Wetten, Kosmisch Bewustzijn, Womb Healing en leven vanuit een Compassievol Hart verwerk ik in mijn blogartikelen.

Zo hoop ik anderen weer te inspireren en uitdaging met zichzelf aan te gaan.

Jezelf diep in de ogen aankijken, je schaduwen en trauma’s nader te bestuderen en die te transformeren in je eigen wijsheid die je met gemak en eenvoud zelfstandig kan toepassen in het dagelijks leven.

[/et_pb_column]

Contact

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten neem dan contact met mij op.

Kristallen Piramide
E-mail

infolunahealing@gmail.com

Volg mij
Gegevens

Luna Healing

KVK-nr: 81305842
BTW-ID: NL003559232B71

CAT-therapeut
BO nr.: 66902021-11-25